top of page

Evinizde, Ofisinizde ve Uzaktan Online Excel Eğitimi

Güncelleme tarihi: 9 Tem 2019

Evinizden, ofisinizden çıkmadan MS Excel Eğitimini alabileceğinizi biliyor musunuz?


Teknolojinin önlemeyen hızı ve zamanın bu hıza yetişememesi nedeniyle her şeye zaman ayıramadığımız bir dönemdeyiz. Canex Eğitim ve Danışmanlık olarak sizlere isterseniz ofisinizde, isterseniz evinizde, isterseniz bilgisayara başında online bire bir eğitim vermekteyiz.


Excel eğitimi almak istiyorsunuz ama zamanınız yok ise size özel programlar oluşturuyor ve zamanı size göre ayarlıyoruz.



Bire bir özel eğitimlerle tam ihtiyaçlarınıza odaklanıyor ve Excelde istenilen seviyeye gelmenizi sağlıyoruz. Öğrenme garantili sunduğumuz Excel Eğitimini isterseniz evinizde; isterseniz iş çıkışı ofinizde; isterseniz online, gerçek eğitmenler karşısında uzaktan Excel Eğitimi alabilirsiniz.


Şu ana kadar verdiğimiz eğitiminlerin hepsinde yüksek memnuniyet oranına sahip olmakla beraber öğrenme garantili MS Excel eğitimi vermekteyiz.


Sizlere raporlar oluşturmayı, iç içe formüller girmeyi, özet tablolar ile analizler yapmayı, karar aşamalarını daha hızlı yönetmek için verilere yön vermenizi sağlıyoruz.


Verdiğimiz eğitimler sonrası istediğiniz zaman bize ulaşığ sorular yöneltebilir ve eksik kaldığınızı düşündüğünüz konuları tamamlayabiliriz.


Excel Eğitim videolarımıza websitemizden ulaşacağanız gibi Youtube kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.


Excel size değil, size Excele yön verin!!!

13 görüntüleme0 yorum
bottom of page