top of page

Exceli Nasıl Öğrenirim?

Excel kullanmayı öğrenmek istiyor musunuz? Excel öğrenmenin en basit ve kısa yolu nedir? Excel öğrenemk için ne yapmalısınız? Excel öğrenmek için bilgisayara kursuna gitmeli misiniz? Excel kendi kendine öğrenilir mi? Excel öğrenmek istiyor ama çok zaman bulamıyor musunuz?


İş dünyasının en fazla kullanılan programı olan Exceli öğrenmek her çalışanın hedefi olmuştur. Excelin basit kullanıcı arayüzü sayesinde, yazılım bilgisine sahip olmadan kolayca öğrenilebilmesi en önemli özelliğidir. Temel seviye bilgisinden ileri seviye Excel bilgisine sahip olmak, Dashboardlar oluşturarak analizler yapmak, iç içe formüller ve makrolar ile verileri yöneltmek sanıldığından daha kolaydır.


Excelin bir diğer özelliği de İngilizceye benzemesidir. Öğrendiğiniz işlevlerin kullanılmaması onları unutmanıza neden olacak; ancak öğrendiklerinizi kullanmanız kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır.

Excel öğrenmek eğitim videoları izleyebilir, kursa gidebilir, kendiniz öğrenmeye çalışabilirsiniz. Canex Eğitim olarak Excel öğrenmek isteyen ama çok zamanı olmayan, Exceli en basit ve kolay yollarla öğrenmek isteyen kişiler için online & uzaktan eğitim imkanı sunmaktayız.

Ayrıca www.udemy.com üzerinden Excelin tüm konularının yer aldığı eğitim setini ya da MS İleri Excel Eğitim setimizi satın alabilirsiniz. Aldığınız eğitimleri istenilen yerde, istediğiniz zaman tamamlayabilirsiniz. Eğitiminizi tamamladıktan sonra bitirme sertifikası da alacaksınız. Bu eğitimlerin en önemli özelliği, zamanınıza göre istediğiniz zaman izleyebilmeniz ve takip edebilmenizdir.

Exceli öğrenmeye başlamak için; eğitim setlerimizden başlayabilir ve adım adım ilerleyebilirsiniz. Bildiğiniz konuları pekiştirebilir ya da tekrar edebilirsiniz.

86 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Excel Neden Gereklidir?

İş Hayatında En Fazla Kullanılan Program Olan Excel Neden Önemlidir? Her iş ilanından neden Excel bilgisi şartı bulunmaktadır? Microsoft Excel, Microsoft Visual Basic makro programlama dili dolayısıyl

BASINDA CANEX EĞİTİM VE DANIŞMANLIK

ABBAS GÜÇLÜ' DEN CANEX EĞİTİM TANITIM YAZISI https://egitimajansi.com/haber/excel-egitimi-ile-is-hayatinda-bir-adim-onde-olun-haberi-76310h.html HABER TURİZM https://www.haberturizm.com/excel-egitimi-

UZAKTAN ONLINE MS EXCEL EĞİTİMİ

Zamanınız yok ama MS Excel Eğitimi almak istiyorsanız CANEX Eğitim ve Danışmanlık sizler için doğru adrestir. İsterseniz iş çıkışı ofisinizde ya da bir cafede, isterseniz evinizde, isterseniz bilgisay

bottom of page